2011-07-05 14:36:20• hírek • Szatmár.ro

Gatu szerint is sportcsarnok kell Szatmárnémetinek

Cristian Gatu
Cristian Gatu

Hétfő délután villámlátogatást tett városunkban a Román Kézilabda Szövetség (FRH) elnöke, Cristian Gatu és Toma Pleşa szövetségi ellenőr.

A szakszövetség képviselőit Kereskényi Gábor alpolgármester, Fógel László, a Városi Sportlub elnöke és Gheorghe Istrauan igazgatótanácsi tag fogadta.

A delegáció látogatást tett a sportklub Ady Endre utcai termében, melyet az első osztályú  kézilabda eseményekhez megfelelőnek ítéltek meg, külön kiemelve hogy a körülményekhez, valamint a terem adottságaihoz mérten sikerült a maximumot kihozni a sportlétesítményből, ugyanakkor - tekintettel a szatmári csapatsportok sikereire - szükség lenne egy sportcsarnokra városunkban.

A találkozó során a kézilabdaszövetség elnöke ígéretett tett Kereskényinek, hogy lobbizni fog Elena Udrea fejlesztési miniszternél annak érdekében, hogy Szatmárnémeti és Suceava városokban kormánytámogatással épüljön sportcsarnok. Gatu hozzátette: amennyiben Románia a közeljövőben VB-t vagy EB-t szeretne szervezni, szökség lenne legalább egy tizenötezres sportcsarnokra, valamint öt tízezer férőhelyes és tíz ötezer férőhelyes csarnokra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: